Posted on

Wat betekent gerhodineerd of gerhodineerd zilver ?

Wat betekent gerhodineerd of gerhodineerd zilver ?

Rhodium is een hard, zilverwit metaal dat grote gelijkenissen vertoont met andere edelmetalen zoals Platina. Bij rhodineren wordt er een laagje rhodium op het edelmetaal aangebracht. Omdat Rhodium zeer hard is (het is vrijwel net zo hard als Chroom), beschadigen de sieraden niet of nauwelijks, wat de levensduur aanzienlijk verlengt. Gerhodineerd zilver is sterker, oxideerd niet, is niet gevoelig voor atmosferische invloeden, wordt minder snel dof en behoudt hierdoor langer zijn glans en elegantie. Gerhodineerde sieraden hebben bovendien meer de uitstraling en kleur van witgoud. Ook in duurdere besteksoorten vind je wel gerodineerd zilver.

Posted on

Bestel je Box

Bestel je Box is een nieuw online webwinkel

Wij willen online kopen goedkoop maken. Wij hebben geen panden in Nederland en ook geen onderhoud, geen extra kosten aan gas en licht en natuurlijk de bijkomende vergunningen wat een kapitaal kost.

Wij hebben beperkte voorraad in ons opslag….kosten opslag, ja dat is 0 euro, hiervoor hebben wij ons privĂ© opslag wat in gebruik is, en een groot deel van ons assortiment worden aangevuld aan de hand van afname, hierdoor kunnen wij gericht inkopen en de kosten laag houden.

Heb je vragen en of opmerkingen en wil je een product aanbieden via onze website, neem dan contact met ons op.